YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Akdağmadeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Osman BÜYÜKKAYA - Okul Müdürü

1969 yılında Akdağmadeni´nde doğdu. İlkokulu Üçkaraağaç Köyü´nde bitirdi. 1988 yılında Akdağmadeni İmam Hatip Lisesi´ni bitirdi. 1993 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nden mezun oldu. Ağustos 1995 yılında Artvin Murgul Endüstri Meslek Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği´ne atandı. 1997 yılında Akdağmadeni Endüstri Meslek Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği´ne atanan Osman BÜYÜKKAYA Aralık 2000 yılında aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevine başladı. Temmuz 2004 yılında Oluközü İlköğretim Okulu´nda müdür olarak göreve başladı. Başarılı bir görevin ardından 2010 yılında Akdağmadeni Anadolu Öğretmen lisesine kurucu müdür olarak atandı. Ardından rotasyon ile aynı okula müdür olarak atandı. 31/08/2023 tarihinde okulumuzda müdür olarak göreve başladı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.